“Al sinds 2011 ondersteunt Stefanie Goudkuil Bouwmanagement op het gebied van marketing en communicatie. Wat begon als ad hoc ondersteuning is inmiddels uitgegroeid tot een vaste strategisch en operationeel partner. Stefanie kent de ins en outs van ons bedrijf en dat is heel fijn. Ze ondersteunt ons onder meer bij de communicatie via social media, het werven van personeel, het opstellen van aanbestedingsdocumenten en bij acquisitie en promotionele activiteiten. Ze doet hierin strategische voorstellen en geeft hier op een perfecte manier invulling aan. Mocht ze ooit weer loondienst overwegen, dan kan ze gelijk bij ons tekenen 😊”

“Stefanie heeft mij bij de KNCV geholpen met de marketing van activiteiten van de vereniging, zowel op strategisch als operationeel vlak. Ze is een topper in dit vakgebied; creatief, doortastend en to-the-point. Ze daagt ook uit. Ze weet zich snel een weg te vinden binnen de cultuur van een nieuw team waarbij ze iedereen in hun waarde laat. Een echte professional waar ik persoonlijk graag mee samenwerk.”

“Steefig is de belangrijkste marketingpartner die CorporatieNL kwantitatief en kwalitatief laat groeien. Door het stellen van intelligente vragen en het meedenken over onze toekomst staat er nu een heldere en aansprekende visie met een concrete aanpak om die visie te realiseren. Hierdoor is het makkelijker om nieuwe klanten te werven en maatschappelijke partners te bewegen tot samenwerking. Dat kan alleen als je zoals Steefig op een hoger niveau denkt en doet. Groei begint met vertrouwen, vertrouwen in Steefig.”

Tino Meijn, Public NL

“Het is prettig werken met Stefanie. Een communicatieprofessional die weet waarover ze het heeft en creatief is in het vinden van werkbare oplossingen voor de meest uiteenlopende communicatievraagstukken. Sterk in samenwerking en zeer gemotiveerd om resultaat te boeken. Een aanrader dus!”

Peter Bassa, Cleanlease
Meer weten over de mogelijkheden?
Maak een afspraak