Steefig helpt jouw bedrijf groeien

Om te kunnen groeien is het belangrijk dat je marketing op orde is. En dan bedoel ik dat voor iedereen duidelijk is wat jouw bedrijf doet en waarom klanten voor jouw bedrijf, product of dienst moeten kiezen. Dat de belofte van je bedrijf helder is en die ook wordt bevestigd door je klanten. Een stevig marketing fundament vraagt om het maken van duidelijke keuzes, zowel in de strategie als in de uitvoering. Ik help je graag om die keuzes te maken en zo een stevige positie in te nemen.

Marketing-as-a-Fundament

Wil je groeien en kun je daar wel een frisse en kritische blik bij gebruiken?

Marketing-as-a-Fundament

Wil je groeien en kun je daar wel een frisse kritische blik bij gebruiken? Kiezen je (potentiële) klanten voor je concurrent, terwijl jíj weet dat ze bij jou beter af zijn? Heb je een goed plan, maar loop je vast in de uitwerking of de uitvoering? Dan zit er iets in je marketing fundament nog niet goed. Ik help je graag ontdekken wat dat is, zodat we je strategie, positionering of plan aan kunnen scherpen.

Marketing-as-a-Project

Heb je tijdelijk extra marketingpower nodig?

Marketing-as-a-Project

Heb je tijdelijk extra marketingpower nodig? Ik kan je op projectbasis ondersteunen. Heb je bijvoorbeeld een marketingproject waar je wel een dosis frisse denk- en doekracht voor kunt gebruiken? Dan kan ik je helpen. Ik werk me vlot in en weet snel tot de kern te komen. Ook in korte tijd kan ik daardoor resultaten boeken.

Marketing-as-a-Service

Heb je geen marketingmedewerker(s) in dienst, maar wil je wel marketing op orde hebben?

Marketing-as-a-Service

Heb je geen marketingmedewerker(s) in dienst, maar heb je wel behoefte om je bedrijf stevig in de markt te zetten en nieuwe klanten te werven? Dan kan ik jou als jouw externe marketingpartner helpen met je strategische en operationele marketinguitdagingen. Samen bepalen we de beste aanpak voor jouw doelstelling en doelgroep en ik zorg voor de juiste uitvoering.

Wil je groeien en kun je daarvoor wel een stevige marketingaanpak gebruiken? Neem dan contact met me op!