Ik ben Stefanie (koosnaam: Steef) Zuidberg, een stevige en resultaat gedreven marketingprofessional met ruim 20 jaar ervaring. Die ervaring zet ik graag in om ondernemers in Alphen aan den Rijn en omgeving te helpen groeien. Als marketingprofessional word ik blij van merken waar alles bij klopt. Als er een duidelijke focus is gekozen en de uitvoering daar naadloos bij past. Coolblue is voor mij een voorbeeld van zo’n merk. Zij maken in elke stap van het koopproces hun belofte waar. En daardoor kies ik elke keer weer voor hen. Ik vind het gaaf om lokale ondernemers te helpen bij het scherp krijgen van hun focus en ze zo te helpen groeien.
Persoonlijk word ik blij van leuke dingen doen met vrienden, een ace slaan op de tennisbaan, de zon, een goed gesprek met een goed glas wijn en op vrijdagavond het weekend inluiden met mijn gezin. En ik heb een voorliefde voor stoere accessoires.

Wat zeggen klanten over mij

“Al sinds 2011 ondersteunt Stefanie Goudkuil Bouwmanagement op het gebied van marketing en communicatie. Wat begon als ad hoc ondersteuning is inmiddels uitgegroeid tot een vaste strategisch en operationeel partner. Stefanie kent de ins en outs van ons bedrijf en dat is heel fijn. Ze ondersteunt ons onder meer bij de communicatie via social media, het werven van personeel, het opstellen van aanbestedingsdocumenten en bij acquisitie en promotionele activiteiten. Ze doet hierin strategische voorstellen en geeft hier op een perfecte manier invulling aan. Mocht ze ooit weer loondienst overwegen, dan kan ze gelijk bij ons tekenen 😊”

“Stefanie heeft mij bij de KNCV geholpen met de marketing van activiteiten van de vereniging, zowel op strategisch als operationeel vlak. Ze is een topper in dit vakgebied; creatief, doortastend en to-the-point. Ze daagt ook uit. Ze weet zich snel een weg te vinden binnen de cultuur van een nieuw team waarbij ze iedereen in hun waarde laat. Een echte professional waar ik persoonlijk graag mee samenwerk.”

“Steefig is de belangrijkste marketingpartner die CorporatieNL kwantitatief en kwalitatief laat groeien. Door het stellen van intelligente vragen en het meedenken over onze toekomst staat er nu een heldere en aansprekende visie met een concrete aanpak om die visie te realiseren. Hierdoor is het makkelijker om nieuwe klanten te werven en maatschappelijke partners te bewegen tot samenwerking. Dat kan alleen als je zoals Steefig op een hoger niveau denkt en doet. Groei begint met vertrouwen, vertrouwen in Steefig.”

Tino Meijn, Public NL

“Het is prettig werken met Stefanie. Een communicatieprofessional die weet waarover ze het heeft en creatief is in het vinden van werkbare oplossingen voor de meest uiteenlopende communicatievraagstukken. Sterk in samenwerking en zeer gemotiveerd om resultaat te boeken. Een aanrader dus!”

Peter Bassa, Cleanlease

Mijn werkwijze

Wat maakt jouw bedrijf uniek? Om als bedrijf te kunnen groeien moet je heel goed weten wat jouw bedrijf uniek maakt, wie jouw klanten zijn (en wie dus ook niet!) en hoe je hen toegevoegde waarde kunt bieden. Als je dat weet kun je met de juiste boodschap jouw klanten bereiken en binnenhalen. Ik help lokale ondernemers graag met die stevige marketingaanpak.
Een stevige marketingaanpak bestaat uit een duidelijke strategie of plan met een haarscherp doel en missie, die vervolgens ook gerealiseerd wordt. Om te kunnen groeien heb je immers denken en doen nodig! Laat dát nou precies mijn kracht zijn. Ik combineer een goed ontwikkeld strategisch marketinggevoel met een flinke dosis daadkracht. Ik kan je dus niet alleen adviseren, maar wil het ook graag voor je realiseren!

Mijn aanpak

Ik help jou door met een frisse blik van buitenaf juist die kritische vragen te stellen waar je als ondernemer vaak te weinig stil bij staat. Ik werk met een informele, no nonsense aanpak: ik zeg waar het op staat, weet snel tot de kern te komen en breng zaken tot een concreet resultaat. Ik ben ervan overtuigd dat ondernemers sneller groeien als ze een duidelijke focus kiezen. Daarom daag ik ondernemers uit om keuzes te maken. Dat kan soms best even schuren, maar ik doe het met een flinke dosis humor. En het levert gegarandeerd een beter resultaat op.
Ga jij voor groei en heb je behoefte aan een stevige marketingpartner? Laten we dan kennismaken!
Meer weten over de mogelijkheden?
Maak een afspraak